Хрупкаво свинско със зеленчуци



Продукти:
200гр.свинско,
2 стръка праз,
4-5 печурки,
1 голям морков,
3-4 с.л.царевично брашно,
1 с.л.соев сос,
2-3 с.л.лимонов сок.
Приготвяне:
Месото нарязваме на много тънки ленти-квадратчета.
В чиния в която сме поставили брашното потапяме късчетата месо и пържим на маслена баня до порозовяване от двете страни и изваждаме върху салфетка да се изцедят.
В тиган запържваме едро нарязаните зеленчуци за една минута и добавяме соевият сос.
След около две минути добавяме месото и разбъркваме, заливаме със лимоновият сок, разбъркваме и сервираме веднага.
източник:/сп. меню/

0 comments: